Seleccionar página

Ez még egyszer csak egy hipotetikus, de bölcsen el tudja dönteni, hogy mire számítson, amikor játékminta-vizsgálatot kap. Ezeket a feljegyzéseket arra használjuk, hogy a legjobban tapasztalt tippeket adják meg arról, hogy a saját emberei, különben a csoportok hogyan fognak megbirkózni a vadonatúj terjedéssel, egyébként egyenesen, mikor jelölik ki a kinevezési kritériumot stb. A legújabb fordított kempingezés vezetője valójában Sean McVay a saját La Rams-éból. Általában McVay egyáltalán nem élvezi a kezdők játékát az előszezoni videojátékban.

  • Ma délután 47-et és 46,5-öt mártottak, hogy segítsenek, és most a 47-nél tart.
  • A friss 4. nap lehetősége pontosan azt tükrözi, ami manapság az NFL – egy kompetitív bajnokság, amelyhez különösen súlyos kivételek tartoznak a saját tehetségtáraddal.
  • Nagyon fontos megérteni, hogy miközben a nyilvánossággal ellentétesen játszol, bizonyos kérdéseken belül értékes lehet, ez semmiképpen sem biztos eszköz.
  • Az alábbi helyek a Houston előző nyolc videojátékának hetesén belüli befizetést biztosítanak, szemben az alsó tízes megoldással.

A BetMGM összesített értéke 36,5-tel nyitott, péntekre 34,5-re esett vissza, majd a következőre zuhant, így szombatra 33-ra zuhanhat. Seattle (6-hat SU/5-7-1 ATS) zsinórban körülbelül hármat veszített, és az utolsó öt SU-ból négyet veszít. A 13. héten belül a legújabb Seahawks mindent felajánlott Dallasnak, amit csak tudott, de menet közben elveszítették a 9,5 kiadást. A komplett a negyvenöt,5 óra alatt kinyílt, szerdára pedig 40-re süllyedt, miközben egész nap esett a várható eső – valószínűleg időnként heves –. A BetMGM elérte a mélypontot a 39,5-ös szombatról, majd egy héttel ezelőtt 40,5-re ment vissza.

: Eredmények És akkor Matchups: sportfogadási tippek

Jelenleg valóban van egy kis irány a piacon a New orleans-i szentek elvesztésére az 1/2-rész miatt. Ez veszíthet, így New orleans saints -6-ot kaphat, amely megoldhatja a bosszantó horgot, és aztán meghozhatja az igazi különbséget a kiélezett divíziós versenyben. Elterjedt az az ötlet, hogy a hálaadás főételét készítsék el, ha van ilyen. A Dallas szépen lefektette a Buffalo-nak egy kiváló touchdownt, vagy annak környékén, nehéz lenne lenyelni, tekintettel a Cowboysra, de tényleg megverni egy nagy sikerű bulit ebben a szezonban. Nagy Matt üdvözítője a menhely, amely ha lehet, teljesít.

A Redskins valójában 1-18 ATS a szombat esti sportesemények háztartási játékokon belül, mert az 1998. New orleans saints valójában 19-9 ATS az éjszakai háztartási játékon belül a Drew Brees sportfogadási tippek napján és korán. Drew Brees azonnal próbálja ki az ATS-t, miután a New Orleans-i szentjeit elveszítette a profitot (14-7 ATS, mert a lelkes esélytelenebb). A kapott Brees valójában 10-lépéses 3 ATS, mert a New orleans-i szentek tulajdona alávaló. Drew Brees 8-1 ATS, mert az esélytelenebb hat,5 vagy több a Saints.

Jets Versus, Raiders fogadási trend

Keaton Mitchell Pro Props Esély, információ és lehet fogadási trend birtokolni néhány nap 14

2021-ben az új Washington Cardinals a harmadik legnagyobb ATS-ember egy teljes veszteség után (12-6). 2021-ben az új Miami Whales lenne a következő gyengébb ATS-csapat, amikor a vereség után (5-11). Mert a 2021-es 14 percben úgy érzi, hogy a Creatures egy magas 10-es bűntényt játszott, és 14 pillanatig el fogod felejteni.

«A friss Dolphins egy erősen társasági párt. De úgy gondolom, hogy a nagyközönség óvatos volt, amikor a legutolsó kilépéskor bement a Miamiba, mert az alulmaradt csapat veszített Buffalóval szemben» – mondta Michaelson. «Bizonyíthatóan ez a videojáték a nap folyamán, és most nagyon jelentős szerepet kapunk azon néhány csoportban, amelyek iránt az emberek nagy elkötelezettséget vállalnak.» Saját Gambling Lines weboldalunk a legfrissebb kontúrokkal rendelkezik, és promóciókat kínálhat a Bang értékeléséhez. A PFN teljesen ingyenes Parlay kalkulátora és az Ön fogadási esélykalkulátora is megtalálható a játékmenethez! Tekintse meg az összes fogadási tárgyalóterem nyomkövetőjét, hogy jogszerűen fogadhasson a You.S. Az előszezonból lejátszott friss NFL-meccs valójában negyvenkét, több mint négy hétig tartó kiállítási mérkőzés, ezért augusztusban kerül megrendezésre.

Keaton Mitchell Pro Props Esély, információ és lehet fogadási trend birtokolni néhány nap 14

Ha látni szeretné, mennyit keresne a választott szám és a lehetőség alapján, az alábbiakban bemutatunk néhány esélykalkulátorunkat. Nem kell, hogy NFL-t játssz weboldalakon, ez nyilvánvalóan a legjobb globális. Egy kiváló sportfogadóban a tanulástól kezdve minden igazán megéri, és kiválaszthatja az igényeinek megfelelő weboldalt. Személyre szabott választások az iskolai futball edénykereső versenyek lebonyolításához.

Chicago Bears vs, Washington Commanders Lehetőség

Ezekben a játékokban az eredeti és a harmadik háztartás alacsony pontszámot kapott, átlagosan 9,5, és 9. lépésben 3 pontot kapsz. A következő és a negyedik otthon volt a legjobb értékelésű 13.hat, illetve 14. harmadik lépés átlaggal. Több, mint az előző három online játékban, a Tennessee-ben az adással szembeni nyeremény egyet jelent, ami összességében 3-0. A friss Titánok és ellenfeleik funkciói kombinálva, így több negyvenöt számot értékelhetsz négyen belül a 2010-es 12 online játékhoz képest. Ha ebből a rövid cikkből bármelyiket szeretnéd felhasználni a fogadások megtételére, azt javaslom, hogy tedd meg ezeket. egyéni fogadások a Bet365-ben. Egy kis idő kedvéért az új felhasználók 365 dollárt kapnak az extra fogadásokon belül, miután megtették az alap $ step one tétet!

Igen, egy jól tájékozott labdarúgással foglalkozó szerencsejáték-webhelyek sokat ítélnek meg. Az összes legjobb sportfogadási fogadás, ahol az NFL-re online fogadhat, ténylegesen előfizetett, és az uralkodó megjelenés miatt kezelni fogja. A Tampa Bay Buccaneers és a You will Jacksonville Jaguars közötti új, megyén belüli konfliktus csak az egyik heti legnagyobb dobás, mint a pontpasszolás a fogadásban. Még azután sem, hogy Nick Foles visszatért az új felállásba, úgy tűnik, hogy a legújabb Jags nem akar nyerni, függetlenül attól, mennyire kemények. Eközben Jameis Winston instabil eszközeivel távolodik az online játéktól. Kyle Allen versenyképes volt azzal, hogy kiesett a New Orleans-i szentjeiért, ami egy múltbéli megszállási küldetéstől függött.